Bestellen

 

•  Bel nu 0485/36 36 36 of mail ons op bouwdroger@gmail.com om uw bestelling te plaatsen.

 

Bouwdrogers

DF 200

Deze geheel vernieuwde, kleine Dryfast ontvochtiger is speciaal ontwikkeld voor bouwdroging en waterschadesanering in ruimtes tot 200 m³. De DF 200 is nu ook voorzien van een zeer efficiënte roterende Mitsubishi compressor, zoals de DF 400 en de DF 800 en kan daarmee ook verticaal en horizontaal vervoerd worden en direct aangezet worden. Dit model is de opvolger van de bouwdroger DF 150 H, die ook aangeboden wordt met de type aanduidingen: FD15, DH15 en TTK150..Standaard met urenteller. Optioneel leverbaar met hygrostaat en condenswaterpomp. Garantie 8760 draaiuren, met een maximum van 3 jaar.

1300,00€

DF 400

Deze bouwdroger wordt veel ingezet in de brand- en waterschade branche voor het drogen en conserveren van kwetsbare elektronische apparatuur na een brand in combinatie met bluswerkzaamheden. Dit ter voorkoming van zoutzuurvorming. Verder overal inzetbaar waar een zeer lage relatieve vochtigheid gewenst is. Deze bouwdroger is geschikt voor bouwdroging, dus ook voor plakwerk en chape te drogen. Garantie 8760 draaiuren, met een maximum van 3 jaar.

1650,00€

DF 800

Het "werkpaard" uit het Dryfast bouwdroger programma en de opvolger van de succesvolle DF 600 H. Bij veel verhuurbedrijven in Europa is de voorganger van deze vernieuwde bouwdroger de standaard voor professionele bouwdroging. De nieuwe DF 800 staat garant voor jarenlange probleemloze werking, ook onder de zwaarste omstandigheden. Nu voorzien van een radiaalventilator voor meer luchtverplaatsing en een zeer efficiënte Mitsubishi roterende compressor. Geschikt voor ruimten van circa 800 m³. De DF 800 heeft een onvergelijkbaar hoge ontvochtigingscapaciteit, zeker ook bij lagere temperaturen. De voorganger van de DF 800 wordt ook aangeboden met de type aanduidingen: FD60, DH65 en TTK600. Standaard met urenteller. Kan optioneel voorzien worden van een hygrostaat en condenswaterpomp. Garantie 8760 draaiuren, met een maximum van 3 jaar. Test en vergelijk gratis de onvergelijkbare ontvochtigingscapaciteit van deze nieuwe serie bouwdrogers.

1950,00€

DH 150 GX

Dé ontvochtiger voor het grote werk. Of het nu om grote waterschades, grote bouwvolumes of grote opslagloodsen met tijdelijke problemen gaat, de Dryfast DH150GXF is de juiste keuze. De DH150GXF is de grootste mobiele bouwdroger verkrijgbaar in Europa en al overal met veel succes ingezet. Voor bouwdroging in ruimten tot ongeveer 1500 m³. Deze bouwdroger wordt ook aangeboden met type aanduiding TTK1500.

8780,00€

Absorbtiedrogers

TTR 160

Deze kleine Trotec adsorptiedroger wordt veel ingezet in de brand- en waterschade branche voor het drogen en conserveren van kwetsbare elektronische apparatuur na een brand in combinatie met bluswerkzaamheden. Dit ter voorkoming van zoutzuurvorming. Verder overal inzetbaar waar een zeer lage relatieve vochtigheid gewenst is. Standaard voorzien van urenteller. Adsorptiedrogers zijn minder geschikt voor bouwdroging, hiervoor kan beter de Dryfast bouwdroger ingezet worden.

2095,00€

TTR 250

Deze Trotec adsorptiedroger wordt veel ingezet in de brand- en waterschade branche voor het drogen en conserveren van kwetsbare elektronische apparatuur na een brand in combinatie met bluswerkzaamheden. Dit ter voorkoming van zoutzuurvorming. Verder overal inzetbaar waar een zeer lage relatieve vochtigheid gewenst is. Standaard voorzien van urenteller. Minder geschikt voor toepassingen in de bouw, hiervoor kan beter de Dryfast bouwdroger ingezet worden.

2250,00€

Ventilatoren

TTV 4500

Draagbare, stapelbare axiaal ventilator, multifunctioneel inzetbaar voor ondersteuning bij bouwdroging, stofafzuiging, koeling, verwarming etc. Schakelbare ventilatorsnelheid. Deze ventilator wordt ook veel ingezet voor koeling in productieruimtes, fitness studio's etc. Diverse slangadapters en luchttransportslangen vindt u onder toebehoren.

498,00€

TTV 4500 HP

Draagbare, stapelbare axiaal ventilator met een hogere luchtdruk dan de standaard TTV4500, door een hoger toerental. Geschikt voor grotere slanglengtes. Schakelbare ventilatorsnelheid. Diverse slangadapters vindt u onder toebehoren. Deze ventilator wordt ook veel ingezet na waterschade in combinatie met de verdeler voor het drogen van moeilijk te bereiken ruimten.

545,00€

TTV 7000

Draagbare, stapelbare axiaal ventilator, multifunctioneel inzetbaar voor ondersteuning bij bouwdroging, stofafzuiging, koeling, verwarming etc. Schakelbare ventilatorsnelheid. Ook uitstekend als koelventilator in te zetten in bedrijfshallen en bij evenementen. Slangadapter en de bijbehorende luchttransportslang vindt u onder toebehoren.

598,00€

TTV 20000

Verrijdbare Dryfast axiaal ventilator voor die situaties dat er grote hoeveelheden lucht verplaatst moeten worden voor bv.. product droging en als ondersteuning van droging in de bouw of bij grote waterschades. Wordt ook veel voor koeling gebruikt in de industrie en bij evenementen. Kan aan de hijsogen eenvoudig opgehangen worden. Een echte windmachine!

1790,00€

TFV 100

Draagbare radiaal ventilator, voor aansluiting van slang met een diameter van 200 mm aan zowel aanzuig- als uitblaaszijde. Degelijke constructie geschikt voor veel verhuurtoepassingen. Ook in explosieveilige uitvoering te krijgen, zie TFV100EX.

1395,00€

TFV 300

Verrijdbare radiaal ventilator, geschikt voor slangen met een diameter van 300 mm op zowel de aanzuig- als de uitblaaszijde. In combinatie met de Dryfast stofzak (zie toebehoren) ook te gebruiken voor stofafzuiging.

2145,00€

Elektrische Kachels

DFEL 6

Kledingdroger, ontwikkeld voor het snel drogen van werkkleding in bouwketen, bij sportverenigingen en brandweerkazernes.

1035,00€

DFS 3

Draagbare elektrische straler voor directe werkplekverwarming. Ideaal voor schilders, tegelzetters en installatiepersoneel. Deze Dryfast straler wordt ook aangeboden met de type aanduidingen: DS3, IR3 en DIR14.

247,00€

DFE 25 T

Kleine oersterke 230V kachel speciaal voor de bouw. De DFE25T is voorzien van een ingebouwde thermostaat.  Deze Dryfast kachel wordt ook aangeboden met de type aanduidingen: DE25, DE25T, DE15 en DE15T.

282,00€

DFE 65

Verrijdbare elektrische kachel met een schakelbare verwarmingscapaciteit. Robuuste kachel, speciaal ontwikkeld voor het ondersteunen van bouwdroging. Deze Dryfast kachel wordt ook aangeboden met type aanduiding: DE65.

698,00€

DFE 95

Verrijdbare elektrische kachel met een schakelbare verwarmingscapaciteit. Robuuste kachel, speciaal ontwikkeld voor het ondersteunen van bouwdroging. Zeer hoge luchtopbrengst. Deze Dryfast kachel wordt ook aangeboden met de type aanduidingen: DE100, DE95.

845,00€

DFE 20 T

230V elektrische kachel met radiaal ventilator, geschikt voor het aansluiten van slangen. Prima geschikt voor het verwarmen van moeilijk te bereiken ruimten. Deze kachels worden ook veel in de brand- en waterschadebranche toegepast.

298,00€

DFE 40 T

400V elektrische kachel met radiaal ventilator, geschikt voor het aansluiten van slangen. Prima geschikt voor het verwarmen van moeilijk te bereiken ruimten. Deze kachels worden ook veel in de brand- en waterschade branche toegepast.

783,00€

DFE 80 T

400V elektrische kachel met radiaal ventilator, geschikt voor het aansluiten van slangen. Prima geschikt voor het verwarmen van moeilijk te bereiken ruimten. Deze kachels worden ook veel in de brand- en waterschade branche toegepast.

952,00€

 Geur neutraliserende Generatoren
 

Supercracker

De Dryfast Supercracker is het meest efficiënte apparaat voor stankbestrijding na brandschade. Dit apparaat moet zorgvuldig ingezet worden; het is niet toegestaan dat er mensen, dieren of planten aanwezig zijn in de ruimte waar deze ozonreiniger ingezet wordt. Ook moet de ruimte goed afgesloten worden.

3410,00€

 

Ozongenerator Airozon 5000

De Dryfast ozongeneratoren zijn de meest efficiënte oplossing voor stankbestrijding na brandschade. Dit apparaat moet zorgvuldig ingezet worden; het is niet toegestaan dat er mensen, dieren of planten aanwezig zijn in de ruimte waar deze ozonreiniger ingezet wordt. Ook moet de ruimte goed afgesloten worden. Een selectietabel voor de juiste keuze voor soort en type apparaat vindt u in de folder, of bel even voor een advies.

1270,00€

 

Ozongenerator Airozon Supercracker

De Dryfast Supercracker is het meest efficiënte apparaat voor stankbestrijding na brandschade. Dit apparaat moet zorgvuldig ingezet worden; het is niet toegestaan dat er mensen, dieren of planten aanwezig zijn in de ruimte waar deze ozonreiniger ingezet wordt. Ook moet de ruimte goed afgesloten worden. Deze ozonreiniger is voorzien van een unieke zuurstof-regeneratiemodule, die na het reinigingsproces de afbraak van ozon versneld, waardoor veel tijd bespaard wordt.

3380,00€

 Mobiele Airco's
 

PT 4500 W

De Dryfast watergekoelde, mobiele airconditioner voor de verhuur en de installateur. Warmteafvoer door externe warmtewisselaar. Wordt geleverd met 5 meter slangenset. Te verlengen tot maximaal 25 meter. Ideaal voor tijdelijke koeling in computerruimtes, schakelstations, tijdelijke behuizingen, etc. Door de sterke constructie een apparaat dat jaren meegaat, ook onder de zwaarste huuromstandigheden.

6590,00€

 

PT 4500 A

Professionele mobiele airconditioner, speciaal door Dryfast ontwikkeld voor de verhuurmarkt. Robuust en flexibel inzetbaar. Zowel inzetbaar als ruimte koeler en "spot cooler".  

7941,00€

Kleine verrijdbare en wandmodel ontvochtigers
 

TTK55

  • Roterende compressor
  • Elektronische ontdooiing
  • Geïntegreerde hygrostaat
  • Waarschuwinglampje: dit lampje geeft aan wanneer het waterreservoir vol is
  • Automatische overloopbeveiliging: gaat uit als watertank vol is
  • Makkelijk bereikbaar luchtfilter, eenvoudig schoon te maken
  • Eentraps ventilator
  • Aansluitmogelijkheid voor externe condensafvoer

260,00€

 

TTK 100 S

Deze kleine commerciële Trotec ontvochtiger met een grote capaciteit is standaard voorzien van interne wateropvangbak, overloopbeveiliging, hygrostaat en bacteriefilter en uitermate geschikt voor woonhuizen, vakantiewoningen, kantoren en kleine opslagruimten. Garantie: 2 jaar.

350,00€

 

TTK 140 S

De Dryfast semi-professionele ontvochtiger met een metalen/kunststof omkasting kan goed ingezet worden bij kleinere waterschades of bij een waterschade verdeeld over veel kleine ruimtes. Ook goed inzetbaar in kleine opslagruimtes, musea, bibliotheken en alle andere plaatsen waar vochtgevoelige producten opgeslagen of bewaard worden. Dit apparaat is stapelbaar voor een efficiënte opslag. Standaard voorzien van een overloopbeveiliging en ingebouwde hygrostaat. Deze ontvochtiger kan voorzien worden van een permanente condenswater afvoer. In de folder kunt u zien voor welke ruimte deze ontvochtiger geschikt is.

795,00€

Bouwdrogers toebehoren
 

Condenswater pompkit PK 800

Condenswaterafvoer pompkit met ingebouwde dompelpomp, voor de afvoer van het condenswater van één of meer Dryfast bouwdrogers. Voorkom hiermee het overlopen en verslepen van overvolle speciekuipen. Ook ideaal voor onbeheerde droogprojecten. Speciaal geschikt voor de nieuwe bouwdroger DF 800, die binnen 24 uur meer water kan geven dan de inhoud van een 80 l wateropvangbak.

460,00€

Meetapparatuur
 

Capacitieve vochtmeter T 650

Voor het meten van vocht in bouwmaterialen tot een diepte van 4 cm. Het ideale apparaat voor brand- en waterschade bedrijven, de verhuurbranch, parketleggers, uitvoerders, stukadoors, chapeleggers etc. om snel een indicatie te verkrijgen hoe het droogproces verloopt. Deze unieke Trotec meter werkt volgens het digitale principe en kent niet de problemen van het verlopen van meetresultaten zoals bij analoge apparaten.

175,00€

 Industriële Ontvochtigers

 
DH 15 OTW

1460,00€

DH 15 TTW

1590,00€

DH 30 A

2322,00€

DH 30 AX

2676,00€

DH 30 ARH

2948,00€

DH 30 A TTW

2964,00€

DH 30 AX TTW

3278,00€

DH 30 AP

2952,00€

DH 30 AXP

3038,00€

DH 60 AX

3540,00€

DH 60 ARH

4675,00€

DH 60 A TTW

3620,00€

DH 60 AX TTW

3850,00€

DH 60 AP

3586,00€

DH 60 AXP

3960,00€

 
 
 
 Alle prijzen zijn exclusief BTW
Copyright ® 2015 Bouwdroger-verhuur.be  
Bouwdroger-verhuur.be