Bestellen

  De minimum huurperiode bedraagt 14 dagen.

 

  Bel nu 0485/36 36 36 of mail ons op bouwdroger@gmail.com om uw bestelling te plaatsen.

 

  Wij nemen met u contact op alvorens we het toestel leveren. De plaatsing door een expert is in de prijs inbegrepen !

 

De waarborg bedraagt 200,00
Minimum huurperiode 14 dagen
Levering en plaatsing 30,00.
Vanaf 28 dagen : levering en plaatsing GRATIS

Afbeelding

Huurprijs excl. btw Omschrijving

6,50/dag

Bouwdroger DF 400

 

Deze middelgrote Dryfast ontvochtiger wordt veel in de waterschademarkt ingezet en als bouwdroger voor het drogen van appartementen. De DF 400 is geschikt voor ruimten tot circa 400 m

 

Capaciteit : 75 l / 24 uur

8,50/dag

Bouwdroger DF 800

 

Het "werkpaard" uit het Dryfast bouwdroger programma. Geschikt voor ruimten van circa 800 m. De DF 800 heeft een onvergelijkbaar hoge ontvochtigingscapaciteit, zeker ook bij lagere temperaturen.

 

Capaciteit 150 l / 24 uur

2,50/dag

Axiaal ventilator TTV 4500

 

Draagbare, stapelbare axiaal ventilator, multifunctioneel inzetbaar voor ondersteuning bij bouwdroging.

 

Voor een nog snellere droging is het aan te bevelen bij iedere bouwdroger een ventilator te plaatsen, die de ontvochtigingscapaciteit en daarmee de droogtijd significant benvloedt. Door de sterkere luchtstroming langs het materiaaloppervlak vindt er een snellere verdamping plaats en des te sneller gaat het droogproces.

 

Door de combinatie bouwdrogers/ventilatoren kan de droogtijd met de helft verkort worden.

2,50/dag

Elektrische kachel 3kW

 

Kleine oersterke 230V kachel speciaal voor de bouw. De DFE25T is voorzien van een ingebouwde thermostaat.

6,50/dag

DFE 65 - Elektrische kachel 12kW

 

Verrijdbare elektrische kachel met een schakelbare verwarmingscapaciteit. Robuuste kachel, speciaal ontwikkeld voor het ondersteunen van bouwdroging. Deze Dryfast kachel wordt ook aangeboden met type aanduiding: DE65.
Werkt op 400Volt

2,00/dag

Bouwdroger TTR 55 S

 

Deze kleine Dryfast adsorptie ontvochtiger is speciaal onwikkeld om ingezet te worden in onverwarmde ruimtes zoals garages, vakantiewoningen, (sta-)caravans, boten en jachten. Dit stille en efficinte apparaat voorkomt corrosie en schimmelvorming en beschermt daarmee uw kostbare bezit en uw gezondheid. Tevens heeft deze ontvochtiger een ingebouwde ionisator voor het verbeteren van de luchtkwaliteit.

Dit toestel is enkel af te halen in ons magazijn.

 

Capaciteit : 8,7 l / 24 uur

8/dag

Airgopro 6

 

Deze apparatuur is, in tegenstelling tot de ozonreinigers, toepasbaar in bewoonde ruimten. Het ideale product voor brand/waterschade en schoonmaakbedrijven. De Dryfast stankverwijderaar AirgoPro6 wordt ingezet na brandschade, waterschade, bij langdurige vochtproblemen en stank in openbare ruimten.

2/dag

Condenswater pompkit PK

 

Condenswaterafvoer pompkit met ingebouwde dompelpomp, voor de afvoer van het condenswater van n of meer Dryfast bouwdrogers. Voorkom hiermee het overlopen en verslepen van overvolle speciekuipen. Ook ideaal voor onbeheerde droogprojecten. Speciaal geschikt voor de nieuwe bouwdroger DF 800, die binnen 24 uur meer water kan geven dan de inhoud van een 80 l wateropvangbak.

Copyright 2015 Bouwdroger-verhuur.be  
Bouwdroger-verhuur.be